2021-09-03 07:43:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Megnyíljanak előtted olyan ajtók, amiken eddig hiába kopogtattál

Napi horoszkóp szeptember 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint az utóbbi időszak sok leckével szolgált neked. Most viszont fellélegezhetsz, mert a bolygók nyugalmat ígérnek. Otthon ügyesen tudod irányítani a dolgokat úgy, hogy a párod észre sem veszi: csak az van, amit te akarsz.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygók segítségedre lesznek, hogy növeld népszerűségedet, és megnyíljanak előtted olyan ajtók, amiken eddig hiába kopogtattál. Persze, ehhez az is kell, hogy ne kritizálj fölöslegesen másokat. Még a mások pénzügyeire is nagyon jó hatással lesznek az ötleteid. És megkaphatsz egy már veszni hagyott összeget is.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha szingli vagy, kíváncsi természeted új kalandba sodor. Vigyázz, mert a túlságosan gyors hódítás nem biztos, hogy örömöt okoz! Inkább csömört... Más a helyzet persze, ha már régóta kerülgetitek egymást az illetővel.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A siker attól függ, mennyire sikerül előkészíteni a terepet, mennyire tudod elfogadtatni az elképzeléseidet a környezeteddel. Most nemcsak kitartásra és önbizalomra lesz szükséged, hanem leleményességre is. Átviheted az elképzeléseidet, ezért ideális időpont arra, hogy előhozakodj a terveiddel.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz hatására most nagyon kellemes élményekben lehet részed, ha elég nyitott vagy, főleg a szexualitásban. Ne szégyelld érzéseidet, vágyaidat megfogalmazni a párod felé. Örülni fog, ha kezdeményezel!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lelkiismeret-furdalást okoz, hogy a szíved lángra lobban, épp most, hogy rendezted kapcsolatodat a régi pároddal. A munkában személyes vonzerőd eddig működött, most viszont a tehetségedre szabad csak hagyatkoznod. Szerencsére ebből is van elég, így nem lesz gond az érvényesülés.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A csillagok kedveznek a szívügyeknek. Hódító a kisugárzásod, és könnyebben célba ér az is, aki rád veti ki a hálóját, mert most nagyon romantikus hangulatban vagy. A pénzügyekkel azonban legyél észnél, ott nem működik ez a napsugaras hozzáállás, muszáj az észérvekre hallgatnod.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Rengeteg a teendőd, s talán még egyik kollégád is éppen most dől ki a sorból, így rád marad az ő munkája is. Kicsit csalódottan vágsz neki a napnak, de aztán egy telefonhívás vagy rövidke beszélgetés teljesen áthangol.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Úgy érzed, nyeregben vagy. Van is ebben némi igazság, csakhogy nem mindent lehet puszta erővel megoldani. Van olyan helyzet, amikor a lágyság, és a kedvesség a nyertes erénye. Ha kérsz, használj szelídebb hangot!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem várt anyagi gondok szorongatnak. Ha belegondolsz, voltál már rosszabb helyzetben is. Te a varázslat nagymestere vagy, még nehéz körülmények közt is helyt tudsz állni, hidd el, rövidesen megoldást találsz a gondjaidra.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Talán túl sivárnak érzed mostanában az érzelmi életedet: minden olyan egyszerűvé, olyan kiszámíthatóvá vált, mondhatni úgy is, hogy monotonná. Pedig részben rajtad is múlik, hogy túl tudsz-e lendülni a holtponton.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Igyekszel mindenkinek a kedvében járni, ám az irigyeid ezt is ellened fordíthatják. (vagy ami még rosszabb: alaposan kihasználják). Másfelől viszont könnyen ki tudod puhatolni, hogy mivel lehet levenni a párodat a lábáról, és bármit elérhetsz nála.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: